Film

Monko, voor al je bewegende beelden, of ze nu in de werkelijkheid bestaan of niet!

Hieronder wat voorbeelden,
of check de3 redenen waarom Monko een goede keus is voor film!

Filmen

Een korte film, een videoclip, een presentatie, een impressie van een congres, interviews. Alles is mogelijk en alles is anders. Wil je visual/special effects? Wil je explosies? Straaljagers? Hologrammen? Of wil je iets anders wat eigenlijk niet "kan"? Zeg het maar, wat kan ik voor je vastleggen of bedenken?

Motion Graphics

Een intro nodig voor een tv programma? Een geanimeerd logo? Een animatie voor tijdens een presentatie? Een visueel spektakel als bumpertje? Zeg het maar, ik maak het wel.

Run & Gun

Films maken kost tijd. Maar soms is die tijd er niet. Dan moet het snel, ter plekke, goed en weer door. Als een one-man-band kan ik rennen, vliegen, springen, vallen en weer opstaan, en dat allemaal terwijl ik een camera vasthoud en mensen aanstuur. Flexibel weten wat je doet, dáár gaat het om!

Voorbereid

Elke klus heeft zijn eigen opzet. Wil je een actiefilm met special effects voor de bruiloft van een goede vriend? Of wil je een presentatie gefilmd hebben? Impressie van een congres? Misschien wil je juist mensen interviewen? Ik heb het allemaal al eens gedaan en weet dus precies waar ik allemaal op moet letten.

Fantasievol

Niet alles hoeft in de werkelijkheid te bestaan! Kun je het bedenken? Dan kan het! Moeten dingen ontploffen? Moet er een straaljager in een park landen? Moet een tekst rond de aarde vliegen? Moet je vier keer tegelijk in beeld? Misschien wil je je nichtje van slechts één jaar oud een monoloog laten opzeggen,... het kan!

Wat klanten over Monko zeggen

 • Het is heel plezierig om met deze humorvolle en relativerende man te werken
  Karen Strengers
 • Eindelijk iemand mét kennis van zaken die af kan dalen naar ons niveau en het dan ook nog eens mooi in elkaar kan zetten. Niets dan lof dus!
  Fons de Bilde
 • Monko is vriendelijk, accuraat, snel, geduldig en denkt met je mee. Ik ben blij dat ik Monko heb gevonden!
  Linda Wulfert
 • Monko doet wat het beloofd. Net dat beetje meer/origineler/beter dan de andere website-bouwers. Ik kan iedereen Monko aanbevelen.
  Maarten Rossou
 • Monko begreep meteen wat ik wilde: de look, de kleuren, de opties... Alles was mogelijk. Ik ben een zeer tevreden klant!
  Samba Schutte
 • De site is zo handig om te bedienen! We raden iedereen aan Monko zijn/haar website te laten bouwen. Je krijgt waar voor je geld!
  Dames voor na Vieren
 • Monko is jong, trendy, creatief, vrolijk, heeft talenten op veel vlakken, reageert snel en werkt hard!
  Yvonne van Lijf
 • Monko is in staat om in heldere taal uit te leggen hoe ik de site zelf bij kan houden en optimaal kan gebruiken
  Aldien Poll
 • Ramon heeft een enorm creatieve geest waarmee hij kan meedenken met degene die de site wil. Ik ben kortom enorm blij. Hulde!
  Ernst van der Pasch

Over mij

Over mij

Mijn naam is Ramon en ik maak graag gave shit. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen. Of het nu een website is of een animatie met een uitnodiging voor een feestje. Als het digitaal kan, dan is de kans groot dat ik het al een keer heb gedaan. Monko bestaat sinds 2006 en door mijn leergierigheid heb ik elke digitale creatieve uitspatting wel een keer geprobeerd. En de dingen die ik leuk vond? Die ben ik blijven doen.

Naast Monko heb ik ook bij Valtech en Scrumble gewerkt aan websites van o.a. Eneco, Seat, Skoda, C1000, DLL, Shimano, Douwe Egberts en veel meer.

Van 2000 tot en met 2008 was ik de helft van cabaretduo Cabaret Zinloos en rond die tijd was ik ook de helft van Plunk, 's werelds eerste Mondharp & Beatbox duo. De jaren daarna heb ik ook solo opgetreden als Stand-up Comedian. Het podium betreed ik echter niet heel veel meer, maar wie weet komen er snel weer nieuwe uitdagingen...

Dus dat is kort even wie ik ben. Wie ben jij en waar kan ik je mee helpen?

Laat wat van je horen...

Verstuur