Websites

Monko, voor al je digitale online internetwebsites voor op het web!

Hieronder wat voorbeelden,
of check de3 redenen waarom Monko een goede keus is voor websites!

Werk Verbindt

Werk Verbindt is de website van Ed van Tongeren, HRM professional. Maar Werk Verbindt is meer. Later wordt het een netwerk van professionals op allerlei gebieden, die samen prachtige resultaten kunnen bereiken. De website is hier al op voorbereid en door de manier waarop Monko zijn websites maakt, kunnen extra functionaliteiten zonder probleem later worden toegevoegd.

werkverbindt.nl

Johan Goossens

Voor cabaretier en schrijver Johan Goossens is er een website gemaakt die echt toegespitst is op artiesten. Zo is de speellijst niet per jaar, maar per seizoen en kunnen video's, foto's en audio gekoppeld worden aan theaterprogramma's, zodat alles automatisch op de juiste plekken staat.

johangoossens.nl

Licht op je Leven

Licht op je leven is de website van Marlies van der Horst. Zij geeft onder andere workshops op allerlei spirituele vlakken en daarvoor had zij een website nodig die rust uitstraalde en waar alle informatie, zoals de agenda, netjes gekoppeld is, zodat deze op meerdere relevante plekken getoond kan worden.

lichtopjeleven.nl

Tweede Gezicht

Tweede Gezicht draait om het verhaal achter de eerste indruk. Mensen kunnen hun tweede gezicht op een speciale ansichtkaart schrijven en opsturen, waarna deze anoniem op de website geplaatst worden. Omdat het project zo analoog is, moest de website dat ook uistralen. Papier, karton, niet uitgelijnd, maar juist organisch.

tweedegezicht.nl

YVLO

YVLO draait om de Zwangerfit methode en is dé plek waar men alle docenten van Nederland kan vinden. Aanmelden voor de evenementen gaat via de site en aan de achterkant kunnen Excel bestanden geëxporteerd worden met alle info. Er is ook een ingebouwd nieuwsbrief systeem (eventueel per evenement) gemaakt.

yvlo.nl

Karakteristieke Koppen

Dit is de website van een van mijn eigen fotografie projecten. Door de grote hoeveelheid foto's moest de website een makkelijke manier hebben om snel foto's te bekijken en moesten de foto's er uit springen. Om de foto's groter te zien is klikken niet meer nodig, en kunnen er in korte tijd heel veel foto's bekeken worden.

karakteristiekekoppen.nl

20+ jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar bouw ik websites. Alle facetten komen langs, gebruiksvriendelijkheid, zoekmachine optimalisatie, content, alles. Ik heb alles ook al wel langs zien komen. Simpel, complex, artiesten, ZZP'ers, grote multinationals en alles er tussenin. Het web staat niet stil en ik ook niet.

Alle apparaten

We bekijken websites niet alleen op onze computers thuis. We surfen het web vanuit de trein op onze mobieltjes, vanaf de bank op onze tablets en waar nog meer. Een website moet daar ook goed op werken, niet alleen visueel maar ook qua gebruiksvriendelijkheid. Een website maken is vooruitdenken.

Maatwerk

Monko levert maatwerk. De website gedraagt zich zoals jij dat wil. Ik bouw niet alleen, ik denk mee. Hoe kunnen we zorgen dat jouw website je zo veel mogelijk oplevert, maar zo min mogelijk tijd kost... Jij hebt verstand van jouw zaken, ik van het internet. Samen kunnen we ongetwijfeld iets tofs maken!

Wat klanten over Monko zeggen

 • Het is heel plezierig om met deze humorvolle en relativerende man te werken
  Karen Strengers
 • Eindelijk iemand mét kennis van zaken die af kan dalen naar ons niveau en het dan ook nog eens mooi in elkaar kan zetten. Niets dan lof dus!
  Fons de Bilde
 • Monko is vriendelijk, accuraat, snel, geduldig en denkt met je mee. Ik ben blij dat ik Monko heb gevonden!
  Linda Wulfert
 • Monko doet wat het beloofd. Net dat beetje meer/origineler/beter dan de andere website-bouwers. Ik kan iedereen Monko aanbevelen.
  Maarten Rossou
 • Monko begreep meteen wat ik wilde: de look, de kleuren, de opties... Alles was mogelijk. Ik ben een zeer tevreden klant!
  Samba Schutte
 • De site is zo handig om te bedienen! We raden iedereen aan Monko zijn/haar website te laten bouwen. Je krijgt waar voor je geld!
  Dames voor na Vieren
 • Monko is jong, trendy, creatief, vrolijk, heeft talenten op veel vlakken, reageert snel en werkt hard!
  Yvonne van Lijf
 • Monko is in staat om in heldere taal uit te leggen hoe ik de site zelf bij kan houden en optimaal kan gebruiken
  Aldien Poll
 • Ramon heeft een enorm creatieve geest waarmee hij kan meedenken met degene die de site wil. Ik ben kortom enorm blij. Hulde!
  Ernst van der Pasch

Over mij

Over mij

Mijn naam is Ramon en ik maak graag gave shit. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen. Of het nu een website is of een animatie met een uitnodiging voor een feestje. Als het digitaal kan, dan is de kans groot dat ik het al een keer heb gedaan. Monko bestaat sinds 2006 en door mijn leergierigheid heb ik elke digitale creatieve uitspatting wel een keer geprobeerd. En de dingen die ik leuk vond? Die ben ik blijven doen.

Naast Monko heb ik ook bij Valtech en Scrumble gewerkt aan websites van o.a. Eneco, Seat, Skoda, C1000, DLL, Shimano, Douwe Egberts en veel meer.

Van 2000 tot en met 2008 was ik de helft van cabaretduo Cabaret Zinloos en rond die tijd was ik ook de helft van Plunk, 's werelds eerste Mondharp & Beatbox duo. De jaren daarna heb ik ook solo opgetreden als Stand-up Comedian. Het podium betreed ik echter niet heel veel meer, maar wie weet komen er snel weer nieuwe uitdagingen...

Dus dat is kort even wie ik ben. Wie ben jij en waar kan ik je mee helpen?

Laat wat van je horen...

Verstuur